Echipamente Minifotbal pe Facebook

Termeni şi condiţii

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor, acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Intotdeauna folosind link-ul “Termeni si conditii” veti avea acces la cea mai noua versiune a Termenilor si Conditiilor.

DEFINIREA TERMENILOR: - Termenul “site” si “site-ul” folosit in prezentul document se refera la echipamenteminifotbal.ro - este denumita in continuare Proprietar. - Persoana fizica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului echipamenteminifotbal.ro, este denumita in continuare Client.

ACCEPTAREA “Termenilor si conditiilor”: Inainte de a vizualiza acest site, aveti obligatia sa cititi cu atentie “termenii si conditiile“ prevazute in acesta. echipamenteminifotbal.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract ori de cate ori este necesar. ”Clientul” va fi instiintat despre aceste modificari automat ,in momentul accesarii “site-ului”. Continuarea folosirii site-ului de catre “Client” se considera acceptul acestuia, cu privire la modificarile facute. echipamenteminifotbal.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare fata de client.

INREGISTRAREA CA MEMBRU: In momentul inregistrarii in acest site aveti urmatoarele obligatii: - sa furnizatii date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este solicitat si formularul de inscriere al site-ului; - sa reactualizati de cate ori este nevoie datele inregistrate, pentru a fi adevarate . In momentul inregistrarii veti fi solicitat sa introduceti un nume de utilizator si o parola. Anuntati-ne imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

DREPTURI DE AUTOR: Continutul site-ului echipamenteminifotbal.ro este proprietatea echipamenteminifotbal.ro. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrative, civil sau penal).

DECLINAREA RESPONSABILITATII: Continutul site-ului echipamenteminifotbal.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Propietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Priprietarul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. echipamenteminifotbal.ro nu garanteaza pentru disponibilitatea in stocuri a tuturor produslor afisate.

LINK-URI: echipamenteminifotbal.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

CONDITII LEGALE: echipamenteminifotbal.ro si echipamenteminifotbal.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice accesare a datele personale ale altui client, sau modificare a continutului site-ului echipamenteminifotbal.ro sau orice afectare a performantele serverelor pe care ruleaza acesta sau a bazelor de date ce-i apartin, va fi considerata frauda si va face obiectul unei plangeri penale impotriva aceluia sau acelora ce incearca sau au infaptuit acest lucru. Proprietarul nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor” Fiind de acord cu termenii si conditiile prezentate mai sus, Clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Proprietarul isi asuma dreptul de a modifica, fara o notificare prealabila, conditiile de utilizarea a acestui site-ului.

LITIGII: Orice litigiu aparut intre Client si Propietar va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit incetatrea conflictului pe cale amiablia, ramane de competenta instantelor de judecata solutionarea acestora. Politica de confidentialitate echipamenteminifotbal.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

echipamenteminifotbal.ro va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe echipamenteminifotbal.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

echipamenteminifotbal.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. echipamenteminifotbal.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul echipamenteminifotbal.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul echipamenteminifotbal.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului echipamenteminifotbal.ro primit prin email.

Pentru informare, suport, sesizari sau reclamatii ne puteti contacta la adresa magazin@echipamenteminifotbal.ro.

 

Lucian Ilica - web design & development | Echipamente minifotbal © 2018