Echipamente Minifotbal pe Facebook

Condiţii de livrare

 

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de firma de curierat si greutatea coletului.

In general, comenzile sunt livrate in termen de  5 – 10  zile lucratoare functie de disponibilitate. 
Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. 

FIRME DE CURIERAT AGREATE

STAR  CURIER – livrari in Romania :

1.     Primul kg  : 13 ron

2.     Kg   suplimentar : 1,3 ron

3.     Livrare Sambata : 10 ron

Costurile de livrare in  afara ariei  de acoperire a  firmei de curierat  rapid  ( 30 km de la centru  Star Curier ) este de 1 ron / km pentru fiecare km parcurs tur

Tarife in ron fara TVA.

WORLD MEDIATRANS –  livrari in judetele Timis , Arad , Bihor , Satu Mare , Maramures , Cluj , Mures         Sibiu , Alba , Hunedoara , Caras - Severin:

1.     Primul kg  : 10 ron

2.     Kg   suplimentar : 1,5 ron

3.     Livrare Sambata : 15 ron

Costurile de livrare in  afara ariei  de acoperire a  firmei de curierat  rapid  ( 30 km de la centru  WMT ) este de 1 ron / km pentru fiecare km parcurs tur.

Tarife in ron fara TVA.

In momentul  livrarii  va rugam sa verificati integritatea ambalajului în prezenta curierului. Daca exista nereguli, înregistrati-le împreuna cu curierul într-un proces verbal pe care îl expediati apoi pe adresa noastra. În cazul livrarilor prin curier, daca produsul primit este defect si/sau prezinta urme de deteriorare, puteti solicita returnarea produsului în 48 de ore de la receptia acestuia, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Produsele ale caror defecte de functionare si/sau design nu au fost semnalate în termen de 48 de ore de la receptia lor nu vor fi înlocuite.

Lucian Ilica - web design & development | Echipamente minifotbal © 2018